To prepare stuffed zucchini with minced meat in a frying pan, wash and dry the vegetables in advance on a clean towel. Remember to wash your chicken eggs thoroughly, even if they are not visibly dirty. This can be done using warm running water and regular baking soda. To serve, rinse and dry the lettuce and cherry tomatoes.
Для приготовления фаршированных кабачков с фаршем на сковороде заранее вымойте и обсушите на чистом полотенце овощи. Не забудьте тщательно вымыть куриные яйца, даже если на них нет видимых загрязнений. Это можно сделать с помощью теплой проточной воды и обычной пищевой соды. Салат латук и помидоры черри для подачи промойте и обсушите.
Prepare the zucchini. Cut clean zucchini into circles 1-1.5 cm thick. Using a knife, cut out the middle of the zucchini circles. Place the zucchini rings in a deep plate, add 0.5 tsp. salt, stir and leave for 10 minutes so that the zucchini releases its juice.
Подготовьте кабачки. Чистые кабачки нарежьте кружочками толщиной 1-1,5 см. С помощью ножа вырежьте из кружочков кабачков середину. Кабачковые кольца переложите в глубокую тарелку, засыпьте 0,5 ч. л. соли, перемешайте и оставьте на 10 минут, чтобы кабачки пустили сок.
Prepare the filling. Grate the hard cheese on a fine grater or grind it in a blender. In a deep bowl, combine minced meat, cheese, 1 chicken egg, semolina and 0.5 tsp. salt. Add ground black pepper and mix the filling.
Приготовьте начинку. Натрите на мелкой терке или измельчите в блендере твердый сыр. В глубокой миске соедините фарш, сыр, 1 куриное яйцо, манку и 0,5 ч. л. соли. Добавьте черный молотый перец и перемешайте начинку.
Fry the zucchini. Drain the zucchini and dry the rings on a paper towel. Fill each ring with minced meat so that it does not protrude too much beyond the edges of the ring. Beat 2 eggs in a bowl. Heat vegetable oil in a frying pan. Roll each stuffed ring in flour, then dip in eggs and place in a frying pan. Fry the zucchini rings for 7-10 minutes on each side over low heat. Place the fried stuffed zucchini on a napkin to remove excess fat.
Обжарьте кабачки. Из кабачков слейте сок и обсушите кольца на бумажном полотенце. Каждое кольцо заполните фаршем, чтобы он не сильно выступал за края колечка. В миске взбейте 2 яйца. На сковороде разогрейте растительное масло. Каждое нафаршированное кольцо обваляйте в муке, затем обмакните в яйцах и выложите на сковороду. Обжаривайте кабачковые кольца по 7-10 минут с каждой стороны на медленном огне. Жареные фаршированные кабачки выложите на салфетку, чтобы убрать лишний жир.
An appetizer of stuffed zucchini is best served warm, until the cheese melted in the filling has cooled. For a dramatic presentation, place the zucchini on a wooden tray, pre-garnished with lettuce leaves and small juicy cherry tomatoes.
Закуску из фаршированных кабачков лучше подавать к столу теплой, пока не остыл расплавленный в начинке сыр. Для эффектной подачи выложите кабачки на деревянный поднос, предварительно украшенный листьями салата латук и маленькими сочными помидорами черри.