Before cooking, thoroughly wash the zucchini and tomatoes, as well as the champignons and chicken eggs. For eggs, you can use a special food cleaner. Make sure that vegetables and mushrooms are fresh and without signs of rotting. To serve, wash the cherry tomatoes and cut them in half. Wash the dill and chop finely. Peel the zucchini and cut off the tail. Cut into 3cm thick rings and remove the core and seeds. Scald the tomatoes with boiling water, peel the skins and cut into small cubes. Peel the onions, rinse and finely chop. Cut the mushrooms into small pieces. Grate hard cheese on a medium or coarse grater.
Перед приготовлением тщательно вымойте кабачки и помидоры, а также шампиньоны и куриное яйцо. Для яйца можно использовать специальное средство для мытья пищевых продуктов. Проследите, чтобы овощи и грибы были свежими и без следов подгнивания. Помидоры черри для подачи помойте и разрежьте пополам. Укроп вымойте и мелко нашинкуйте. Кабачок очистите от кожуры и отрежьте хвостик. Нарежьте кольцами толщиной 3 см и выньте сердцевину и семена. Помидоры ошпарьте кипятком, очистите от шкурки и нарежьте небольшими кубиками. Репчатый лук очистите, сполосните и мелко нашинкуйте. Грибы нарежьте небольшими кусочками. На средней или крупной терке натрите твердый сыр.
Fry the zucchini. Place the zucchini rings in a deep plate, sprinkle with ground black pepper, add 0.5 tsp. salt and 0.5 tsp. dry spices. Pour 3 tbsp into a flat plate. l. flour and roll the zucchini rings in it on both sides. Pour 3 tbsp into the pan. l. vegetable oil and heat over medium heat. Fry the zucchini on both sides until golden brown.
Обжарьте кабачки. Кольца кабачков переложите в глубокую тарелку, посыпьте черным молотым перцем, добавьте 0,5 ч. л. соли и 0,5 ч. л. сухих специй. В плоскую тарелку насыпьте 3 ст. л. муки и обваляйте в ней кабачковые кольца с двух сторон. В сковороду налейте 3 ст. л. растительного масла и разогрейте на среднем огне. Обжарьте кабачки с обеих сторон до золотистого цвета.
Prepare the filling. Pour the remaining vegetable oil into a clean frying pan and place over medium heat. Add onions and mushrooms to the pan, stir and fry for 7-10 minutes, stirring frequently. Then add tomato cubes and 0.5 tsp to the onions and mushrooms. salt. Stir the filling and cook until the mushrooms are completely cooked, about 10 minutes more. Let the finished filling cool.
Приготовьте начинку. В чистую сковороду налейте оставшееся растительное масло и поставьте на средний огонь. Выложите в сковороду лук и грибы, перемешайте и обжаривайте в течение 7-10 минут, часто помешивая. Затем добавьте к луку и шампиньонам кубики помидоров и 0,5 ч. л. соли. Перемешайте начинку и готовьте до полной готовности грибов еще примерно 10 минут. Готовой начинке дайте остыть.
Prepare the sauce. Place the cheese in a deep container, add sour cream, egg and 1 tbsp. l. flour. Mix the sauce well.
Приготовьте соус. Выложите сыр в глубокую емкость, добавьте сметану, яйцо и 1 ст. л. муки. Соус хорошо перемешайте.
Bake the zucchini. Preheat the oven to 200 degrees. Grease a baking sheet with a small amount of vegetable oil and place zucchini rings on it. Distribute the mushroom filling over all the rings and place the cheese and sour cream sauce on top. Place the zucchini in the oven to bake for 20-25 minutes.
Запеките кабачки. Поставьте разогреваться духовку до 200 градусов. Противень смажьте небольшим количеством растительного масла и выложите на него кольца кабачков. Распределите грибную начинку по всем колечкам и сверху выложите сырно-сметанный соус. Поставьте кабачки в духовку запекаться на 20-25 минут.
Place zucchini stuffed with mushrooms and baked in the oven on a plate and sprinkle with chopped dill. Serve the baked zucchini with a side of cooked rice and garnish with halved tomatoes.
Кабачки, фаршированные грибами и запеченые в духовке, выложите на блюдо и посыпьте нашинкованной зеленью укропа. Подайте запеченные кабачки с гарниром из вареного риса и украсьте половинками помидоров.