Prepare ingredients for stuffed zucchini. Cut the zucchini lengthwise, remove the pulp and seeds. Grate hard and processed cheese on a coarse grater. Wash the tomatoes, cut into round slices.
Подготовьте продукты для фаршированных кабачков. Кабачки разрежьте вдоль, удалите мякоть и семена. Твердый и плавленый сыр натрите на крупной терке. Помидоры помойте, нарежьте круглыми дольками.
Prepare the filling. Fry the minced meat in a frying pan in oil for 10 minutes, lightly salt. Boil pasta in salted water for 10-15 minutes. Mix the minced meat with the pasta.
Приготовьте начинку. На сковороде в масле обжарьте фарш 10 минут, слегка посолите. Макароны отварите в подсоленной воде 10-15 минут. Смешайте фарш с макаронами.
Fill the zucchini boats. Coat the inside of the zucchini with ketchup. Fill the zucchini with pasta. Sprinkle with hard cheese. Place tomato slices on top and sprinkle with melted cheese. Sprinkle with thyme. Bake in the oven at 200 degrees for 30-40 minutes.
Заполните кабачки-лодочки. Смажьте внутреннюю часть кабачка кетчупом. Заполните кабачки макаронами. Посыпьте твердым сыром. Сверху выложите пластики помидора, присыпьте плавленым сыром. Посыпьте тимьяном. Запекайте в духовке при 200 градусах 30-40 минут.
Serve stuffed zucchini boats with white sauce and fresh vegetables.
Подавайте фаршированные кабачки-лодочки с белым соусом и свежими овощами.