Prepare ingredients for stuffed zucchini with chicken. Chop the chicken fillet very finely with a knife. Chop the champignons. Wash the zucchini. Peel and chop the onion. Grate the carrots on a coarse grater. Wash the basil and chop it. Grate the cheese on a fine grater.
Подготовьте продукты для фаршированных кабачков с курицей. Куриное филе очень мелко порубите ножом. Шампиньоны измельчите. Кабачки помойте. Репчатый лук почистите, измельчите. Морковь натрите на крупной терке. Базилик помойте, порубите. Сыр натрите на мелкой терке.
Make the zucchini filling. In a frying pan, fry the chicken and mushrooms in oil, stirring, for 5-10 minutes. Add onions and carrots. Sauté for 3-5 minutes. Add cream, salt, pepper. Simmer until the cream thickens and the vegetables are soft, 7-10 minutes. Cool the filling a little, add basil. Stir.
Сделайте начинку для кабачков. В сковороде в масле обжарьте курицу и шампиньоны, помешивая, 5-10 минут. Добавьте репчатый лук и морковь. Пассеруйте 3-5 минут. Добавьте сливки, соль, перец. Тушите до загустения сливок и мягкости овощей 7-10 минут. Немного остудите начинку, добавьте базилик. Перемешайте.
Prepare the zucchini. Cut the zucchini into cross rings into 4-5 pieces. Remove the core, leave the bottom. You should get “cups”.
Подготовьте кабачки. Кабачки нарежьте поперечными кольцами на 4-5 частей. Удалите сердцевину, оставьте дно. Должны получиться "стаканчики".
Prepare stuffed zucchini. Place the filling into the zucchini “cups”. Sprinkle cheese on top. Grease a baking sheet with oil. Bake the dish at 180-200 degrees for 20-30 minutes.
Приготовьте фаршированные кабачки. В "стаканчики" из кабачков выложите начинку. Посыпьте сверху сыром. Смажьте противень маслом. Запекайте блюдо при 180-200 градусах 20-30 минут.
Garnish the baked zucchini with chicken with basil sprigs, top with balsamic cream and serve.
Украсьте запеченные кабачки с курицей веточками базилика, полейте сверху бальзамическим кремом и подавайте к столу.