Before you start cooking, prepare the potatoes: wash them, boil them in their skins and peel them.
Перед началом приготовления подготовьте картофель: помойте его, отварите в мундире и очистите.
Make the dough. Mash the finished potatoes into a puree. Sprinkle flour onto the prepared surface, place the potatoes in it and add the egg. Knead the potato dough. Roll out the finished dough and divide into pieces. Sprinkle some flour on a napkin and arrange the dumplings.
Сделайте тесто. Готовый картофель разомните в пюре. Насыпьте на подготовленную поверхность муку, в нее выложите картофель и добавьте яйцо. Замесите картофельное тесто. Готовое тесто раскатайте и разделите на кусочки. Насыпьте на салфетку немного муки и разложите клецки.
Prepare the gnocchi. Cook the resulting dumplings in boiling salted water until they float to the surface. Then transfer them to a plate.
Приготовьте ньокки. Варите получившиеся клецки в кипящей подсоленной воде, пока они не всплывут на поверхность. После чего переложите их на тарелку.
In order to recreate the atmosphere of Italy as much as possible, decorate the dish with grated cheese and pesto sauce.
Для того, чтобы максимально воссоздать атмосферу Италии, украсьте блюдо тертым сыром и соусом песто.