Rinse the meat well and remove the veins. Peel the potatoes and boil until tender.
Хорошо промойте мясо и очистите его от жилок. Почистите картофель и отварите до готовности.
Prepare the dough. Make a puree from boiled potatoes. Add salt and pepper to taste. Break 3 yolks into the prepared mass and add flour. Mix all ingredients to form a homogeneous dough-like mass. Roll it out into a “sausage” and cut into equal parts.
Приготовьте тесто. Из сваренного картофеля сделайте пюре. Добавьте соль и перец по вкусу. В готовую массу разбейте 3 желтка и добавьте муку. Перемешайте все ингредиенты, чтобы получилась однородная масса, похожая на тесто. Раскатайте ее «колбаской» и разрежьте на равные части.
Prepare the filling. Chop the meat into small pieces, cut the onion into cubes. Add a little sunflower oil to the pan, then fry the onions. Then add pork, pepper and salt.
Приготовьте начинку. Порубите мясо на мелкие кусочки, луковицу нарежьте кубиками. Добавьте в сковороду немного подсолнечного масла, после чего отправьте жариться лук. Затем добавьте свинину, поперчите и посолите.
Form into dumplings. Make small cakes from the finished dough, put the prepared filling inside and wrap tightly so that the pork does not fall out during cooking.
Сформируйте клецки. Из готового теста сделайте маленькие лепешки, внутрь положите готовую начинку и плотно заверните, чтобы свинина при варке не вывалилась.
Cook the dumplings. Place a pan of water on the fire and add salt. Place the finished balls into boiling water, cook them for 6-7 minutes, then immediately remove them. Grease the finished dumplings with oil and let them stand for a while.
Сварите клецки. Поставьте на огонь кастрюлю с водой, посолите. В кипящую воду отправьте готовые шарики, варить их нужно 6-7 минут, после чего сразу вытащить. Готовые клецки смажьте маслом и дайте им немного постоять.
It is better to serve the finished dish with herbs. This will give it a more “elegant” look. The best use of parsley is that it is a versatile garnish for many dishes and can be found at any time of year.
Подавать готовое блюдо лучше с зеленью. Так оно приобретет более «нарядный» вид. Лучше всего использовать петрушку — универсальное украшение для многих блюд, которое можно найти в любое время года.