Wash the vegetables and mushrooms, check all the necessary ingredients.
Помойте овощи и грибы, проверьте все необходимые ингредиенты.
Cut the champignons into strips.
Порежьте шампиньоны соломкой.
Also cut the bell pepper into strips.
Порежьте также соломкой болгарский перец.
Add buckwheat noodles to boiling water and cook until tender. Typically this takes 4-6 minutes.
Добавьте гречневую лапшу в кипящую воду и отварите до готовности. Как правило, это занимает 4-6 минут.
Place peppers, mushrooms and beans in a preheated frying pan.
Выложите на предварительно разогретую сковороду перец, шампиньоны и фасоль.
Fry the vegetables for 2-3 minutes. Add garlic and ginger.
Обжарьте овощи в течение 2-3 минут. Добавьте чеснок и имбирь.
Transfer the prepared buckwheat noodles to the vegetables.
Переложите готовую гречневую лапшу к овощам.
Add soy sauce to the dish and mix thoroughly.
Добавьте к блюду соевый соус и тщательно перемешайте.
Turn off the stove and let the dish sit for 3-5 minutes so that the vegetables, mushrooms and noodles are soaked in the sauce.
Выключите плиту и дайте блюду настояться 3-5 минут, чтобы овощи, грибы и лапша пропитались соусом.
Before serving, sprinkle the dish with sesame seeds, lightly toasted in a dry frying pan. And, of course, top with traditional soy sauce.
Перед подачей на стол посыпьте блюдо кунжутом, слегка подрумяненным на сухой сковородке. И, конечно, полейте традиционным соевым соусом.