Wash the chicken legs and dry with cloth towels. Grate the cheese on a medium grater. Peel the onion and cut into small pieces. Peel the garlic and pass through a press. Prepare the blender.
Куриные ножки вымойте, обсушите тканевыми полотенцами. Сыр натрите на средней терке. Лук очистите и нарежьте небольшими кусочками. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Приготовьте блендер.
Prepare the chicken legs. Using a stocking, remove the skin from the shin, using a knife if necessary. Be careful not to damage the integrity of the mold. Cut off a small piece of the bone along with the skin.
Подготовьте куриные ножки. Чулком снимите кожу с голени, при необходимости действуя ножом. Старайтесь не повредить целостность формы. Маленький кусочек косточки отрежьте вместе с кожей.
Make the filling. Cut the meat off the bone and grind in a blender. Fry the onion for 3-5 minutes in a frying pan with a small amount of sunflower oil. Place minced meat, grated cheese and fried onion in a bowl. Add chili, paprika, black pepper and salt. Add sour cream and garlic, stir.
Сделайте начинку. Мясо срежьте с кости, измельчите в блендере. Лук обжарьте в течение 3-5 минут на сковороде с небольшим количеством подсолнечного масла. В миску выложите мясной фарш, тертый сыр и обжаренный лук. Добавьте чили, паприку, черный перец и соль. Положите сметану и чеснок, перемешайте.
Stuff the drumsticks and fry them in a frying pan. Fill the drumstick skin tightly with the filling. Heat the oil in a frying pan, add the legs and fry on all sides for 3-5 minutes.
Нафаршируйте голени и обжарьте их на сковороде. Шкурку голени плотно наполните начинкой. Разогрейте на сковороде масло, выложите ножки и обжаривайте со всех сторон в течение 3-5 минут.
Place stuffed chicken drumsticks on serving plates. Serve along with mashed potatoes.
Фаршированные голени курицы разложите по порционным тарелкам. Подавайте к столу вместе с картофельным пюре.