Wash the chicken and dry it on paper towels. Rinse the rice and drain in a colander. Peel the garlic and pass through a press. To serve, wash the tomato and cucumber, dry with paper towels and cut into slices. Prepare food foil, a needle and thick thread.
Курицу вымойте и обсушите на бумажных полотенцах. Рис промойте и откиньте на дуршлаг. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Помидор и огурец для подачи вымойте, обсушите бумажными полотенцами и нарежьте кружочками. Приготовьте пищевую фольгу, иголку и плотные нитки.
Marinate the chicken. In a deep container, combine soy sauce, garlic and mustard, stir. Place the chicken, brush with the mixture on all sides and leave in the container for half an hour.
Замаринуйте курицу. В глубой емкости соедините соевый соус, чеснок и горчицу, перемешайте. Положите курицу, смажьте смесью со всех сторон и оставьте в емкости на полчаса.
Boil the rice. Pour water into a saucepan in a ratio of 1:2 (cereals and liquid), boil, add a little salt, add rice and cook over low heat until tender for 15-20 minutes. Then drain in a colander, season with curry and stir.
Отварите рис. В кастрюлю налейте воду в соотношении 1:2 (крупа и жидкость), вскипятите, добавьте немного соли, засыпьте рис и варите на слабом огне до готовности в течение 15-20 минут. Затем откиньте на дуршлаг, приправьте карри и перемешайте.
Stuff the bird and bake in the oven. Fill the carcass with rice, sew up the belly, wrap in foil and place in an oven preheated to 180 degrees for 120 minutes. Once cooking is complete, remove the threads.
Нафаршируйте птицу и запеките в духовке. Заполните тушку рисом, брюшко зашейте, заверните в фольгу и поставьте в разогретую до 180 градусов духовку на 120 минут. По окончании приготовления удалите нитки.
Serve the chicken stuffed with rice hot along with chopped fresh vegetables.
Курицу, фаршированную рисом, подавайте к столу горячей вместе с нарезкой из свежих овощей.