Wash the cauliflower well and separate into florets. Wash the carrots and peel them with a knife or vegetable peeler.
Цветную капусту хорошо промойте, разберите на соцветия. Морковь помойте и снимите кожуру ножом или овощечисткой.
Prepare the vegetables. Pour boiling water over cauliflower. Grate the carrots on a coarse grater. Grind the garlic in a press. Combine cauliflower, carrots and garlic in a marinating bowl.
Подготовьте овощи. Цветную капусту обдайте кипятком. Морковь натрите на крупной терке. Чеснок измельчите в прессе. Смешайте цветную капусту, морковь и чеснок в посуде для маринования.
Brew the marinade. In a saucepan, combine water, salt, sugar and vegetable oil. Bring to a boil and remove from heat. Add apple cider vinegar to the mixture and mix everything thoroughly.
Заварите маринад. В кастрюле смешайте воду, соль, сахар и растительное масло. Доведите до кипения и снимите с огня. Добавьте к смеси яблочный уксус и все тщательно перемешайте.
Marinate the cauliflower. Pour hot marinade over cauliflower. Cover the container tightly with a lid or cling film and let cool at room temperature. Once cooled, refrigerate for 24 hours.
Замаринуйте цветную капусту. Залейте горячим маринадом цветную капусту. Плотно закройте емкость крышкой или пищевой пленкой и дайте остыть при комнатной температуре. После остывания уберите в холодильник на 24 часа.
Serve the pickled cauliflower in a clear glass salad bowl, garnished with a sprig of fresh parsley.
Подавайте маринованную цветную капусту в прозрачном стеклянном салатнике, украсив веточкой свежей петрушки.