Wash the vegetables, peel the onions, peel the zucchini.
Вымойте овощи, очистите лук от шелухи, кабачки от кожуры.
Prepare your food. Cut the zucchini 4-5 cm thick, use a spoon to scoop out the pulp and seeds, forming a “cup” out of the zucchini. Finely chop the onion and mix with the minced meat, add salt, pepper and mix the filling thoroughly.
Подготовьте продукты. Нарежьте кабачки толщиной 4-5 см, с помощью ложки выскоблите мякоть и семена, формируя из кабачков “чашечку”. Мелко нарежьте лук и смешайте с фаршем, посолите, поперчите и тщательно размешайте начинку.
Prepare the zucchini. Pour 3 tablespoons of olive oil into the slow cooker and place the stuffed zucchini in the saucepan. Cook in the "Baking" mode for 45-50 minutes. 10 minutes before the end, sprinkle each zucchini with grated cheese.
Приготовьте кабачки. В мультиварку налейте 3 столовые ложки оливкового масла и поместите фаршированные кабачки в кастрюльку. Готовьте в режиме «Выпечка» в течение 45-50 минут. За 10 минут до окончания, каждый кабачок посыпьте тертым сыром.
Before serving, you can mix low-fat sour cream with finely chopped green onions and pour it over the dish. So regular sour cream will look like a special sauce.
Перед подачей можно смешать нежирную сметану с мелко нарезанным зеленым луком и полить ей блюдо. Так обычная сметана будет выглядеть, как специальный соус.