Wash all the vegetables, peel the onions and carrots. Turn the oven to 180 degrees so that it has time to warm up.
Помойте все овощи, почистите лук, морковь. Включите духовку на 180 градусов, чтобы она успела разогреться.
Prepare the vegetables. Cut off the stems of the zucchini, cut into circles 2-3 cm thick. Using a spoon, remove the pulp and seeds from each circle, leaving the bottom and walls. Finely chop the onion and tomato.
Подготовьте овощи. У кабачков срежьте ножки, нарежьте кружочками толщиной 2-3 см. С помощью ложки удалите из каждого кружка мякоть и семена, оставляя дно и стенки. Мелко нарежьте лук и помидор.
Prepare the filling. In a bowl, beat the egg with salt and ground black pepper. Combine the egg mixture with minced meat, chopped onion and tomato, mix thoroughly.
Подготовьте начинку. В миске взбейте яйцо с солью и молотым черным перцем. Объедините яичную смесь с фаршем, нарезанным луком и помидором, тщательно перемешайте.
Bake the zucchini. Place the zucchini cups on a baking sheet or in a baking dish, first covering them with foil. Place the pan in the oven and leave to bake for 35-40 minutes until done.
Запеките кабачки. Кабачковые чашечки выложите на противень или в форму для запекания, предварительно застелив фольгой. Поместите противень в духовку и оставьте запекаться на 35-40 минут до готовности.
For beauty, you can sprinkle the dish with finely chopped green onions or even “draw” some kind of pattern with it.
Для красоты блюдо можно посыпать мелконарезанным зеленым луком или даже «нарисовать» с его помощью какой-либо узор.