Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Zucchini stuffed with cottage cheese Кабачки, фаршированные творогом

Кабачки, фаршированные творогом Zucchini stuffed with cottage cheese

You don't have to buy expensive ingredients to make a delicious and healthy snack. A light and satisfying snack can be made from the simplest ingredients - zucchini and cottage cheese. Low-calorie zucchini is recommended for those who are on a diet and watching their figure, and cottage cheese is an essential source of calcium for bones, teeth and hair. Mix cottage cheese and fresh herbs for the filling, use the oven for cooking to preserve the maximum benefits of zucchini - and a quick vegetable snack is ready.


Чтобы приготовить вкусную и полезную закуску, не обязательно тратиться на дорогие продукты. Легкий и сытный перекус можно сделать из самых простых ингредиентов — кабачков и творога. Кабачки низкокалорийны и подходят тем, кто соблюдает диету и следит за фигурой, а творог — ценный источник кальция для костей, зубов и волос. Смешайте творог со свежей зеленью для начинки, запекайте в духовке, чтобы сохранить максимум пользы кабачков — и получится быстрый овощной перекус.


Steps / Шаги:

  1. For baked zucchini, you will need a lot of greens and it is very important to wash them well, since small insects can hide in the fluffy part of the dill and parsley. To do this, soak the greens in a deep bowl of water for 20-30 minutes, and then thoroughly shake off the water. Peel the garlic. Wash the egg.
    Для запеченных кабачков понадобится много зелени и очень важно хорошо ее промыть, так как в пушистой части укропа и петрушки могут прятаться мелкие насекомые. Для этого замочите зелень в глубокой миске с водой на 20-30 минут, а затем тщательно стряхните воду. Очистите от шелухи чеснок. Помойте яйцо.
  2. Prepare the filling. Chop the pure greens of dill, parsley and onion with a kitchen knife, after removing the stems of the parsley and dill. Squeeze the garlic through a press. In a deep bowl, combine cottage cheese, chicken egg, herbs, garlic and salt. Mix the filling well.
    Приготовьте начинку. Чистую зелень укропа, петрушки и лука измельчите кухонным ножом, предварительно удалив у петрушки и укропа стебли. Чеснок выдавите через пресс. В глубокой миске соедините творог, куриное яйцо, зелень, чеснок и соль. Начинку хорошо перемешайте.
  3. Prepare the zucchini. Wash the zucchini, dry it with a towel and cut it in half lengthwise. Using a teaspoon, carefully scoop out the center and seeds from the zucchini halves.
    Подготовьте кабачки. Кабачки вымойте, подсушите полотенцем и разрежьте вдоль пополам. С помощью чайной ложки аккуратно выньте из половинок кабачков середину и семечки.
  4. Stuff and bake the zucchini. Preheat the oven to 180 degrees. Line a baking tray with baking paper or food foil. Stuff the zucchini boats with curd filling and place on a baking sheet. Grate the cheese on a fine grater and sprinkle it on top of the filling. Bake the zucchini in the oven for about 40 minutes.
    Нафаршируйте и запеките кабачки. Заранее включите духовку на разогрев до 180 градусов. Противень застелите пекарской бумагой или пищевой фольгой. Лодочки из кабачков нафаршируйте творожной начинкой и выложите на противень. Натрите сыр на мелкой терке и посыпьте им начинку сверху. Запекайте кабачки в духовке примерно 40 минут.
  5. Serve zucchini stuffed with cottage cheese and herbs slightly cooled, with sour cream in a separate sauce boat. These zucchini are good as an appetizer on their own or as a light snack.
    Кабачки, фаршированные творогом и зеленью, подавайте к столу немного остывшими, со сметаной в отдельном соуснике. Такие кабачки хороши как самостоятельная закуска или легкий перекус.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому