Peel and wash the onions. Chop it into small cubes. Wash the zucchini, peel it, cut it into thick rings and cut out the core and seeds from each. Rinse the rice and soak it in cold water for 10-15 minutes. For serving, rinse, dry and divide the parsley into small sprigs.
Очистите и вымойте репчатый лук. Накрошите его мелкими кубиками. Кабачки вымойте, очистите от кожицы, нарежьте толстыми колечками и из каждого вырежьте сердцевину и семечки. Промойте рис и замочите его в холодной воде на 10-15 минут. Петрушку для подачи промойте, высушите и разделите на небольшие веточки.
Prepare the filling. Heat 1 tbsp in a frying pan. l. vegetable oil and place minced meat on it. Fry the minced meat over medium heat, stirring and breaking up any lumps with a spatula, for 7-10 minutes, then add chopped onion and 0.5 tsp to the minced meat. salt and ground black pepper. Mix the minced meat and onions well and fry until cooked for another 7-10 minutes.
Приготовьте начинку. На сковороде разогрейте 1 ст. л. растительного масла и выложите на нее мясной фарш. Обжаривайте фарш на среднем огне, помешивая и разбивая лопаткой комочки, в течение 7-10 минут, затем добавьте к фаршу нарезанный лук, 0,5 ч. л. соли и черный молотый перец. Фарш с луком хорошо перемешайте и обжаривайте до готовности еще 7-10 минут.
Boil the rice. Pour 1 liter of water into a small saucepan and place over high heat. When the water boils, add 0.5 tsp. salt and pour rice into the water. Cook the rice until tender, stirring for 10-15 minutes. Then drain the finished rice in a colander and rinse with cold water.
Отварите рис. В небольшую кастрюлю налейте 1 литр воды и поставьте на сильный огонь. Когда вода закипит, добавьте 0,5 ч. л. соли и высыпьте в воду рис. Варите рис до готовности, помешивая, в течение 10-15 минут. Затем готовый рис откиньте на дуршлаг и промойте холодной водой.
Prepare the vegetables. Heat 1 tbsp in a frying pan. l. vegetable oil and fry the zucchini on both sides until golden brown. Wash the tomatoes and cut into rings.
Подготовьте овощи. На сковороде разогрейте 1 ст. л. растительного масла и обжарьте кабачки с обеих сторон до золотистого цвета. Помидоры вымойте и нарежьте кольцами.
Prepare the filling and stuff the zucchini. Mix the finished minced meat with boiled rice. Sprinkle the mold with flour, lay out the zucchini rings and fill each ring with minced meat. Place one tomato slice on top and brush with mayonnaise. Place the baking sheet with the stuffed zucchini rings in the oven for 45 minutes. Grate the cheese on a fine grater and sprinkle it on each zucchini ring 5 minutes before readiness.
Приготовьте начинку и нафаршируйте кабачки. Готовый фарш смешайте с вареным рисом.Форму присыпьте мукой, выложите кабачковые кольца и каждое кольцо заполните фаршем. Сверху выложите по одному помидорному кружочку и смажьте майонезом. Отправьте в духовку противень с фаршированными кольцами кабачков на 45 минут. Натрите сыр на мелкой терке и за 5 минут до готовности посыпьте им каждое кабачковое кольцо.
Transfer the finished zucchini rings stuffed with minced meat to a large flat dish and garnish with sprigs of young parsley.
Готовые кольца кабачков, фаршированные фаршем, переложите на большое плоское блюдо и украсьте веточками молодой петрушки.