Pre-distribute all ingredients into separate containers. This will make it easier to navigate during the cooking process. Also bring a few extra bowls that may be needed.
Заранее распределите все ингредиенты в отдельные емкости. Так будет удобнее ориентироваться в процессе готовки. Также возьмите несколько дополнительных мисок, которые могут понадобиться.
Prepare the dough. In a bowl, mix flour, salt and seasoning. Add 130 ml of water to the mixture, then stir. Add the remaining liquid to the dough while kneading. Pour in the vegetable oil and knead the resulting mass well with your hands.
Приготовьте тесто. В миске смешайте муку, соль и приправу. Добавьте в смесь 130 мл воды, после чего перемешайте. Оставшуюся жидкость добавляйте в тесто в процессе замешивания. Влейте растительное масло и хорошо разомните получившуюся массу руками.
Form into dumplings. Shape the dough into a “sausage” shape, then cut it into equal parts. While the soup is cooking, add the dumplings and cook for 5-7 minutes until they float to the surface.
Сформируйте клецки. Придайте тесту форму «колбаски», после чего разрежьте его на равные части. Во время приготовления супа добавьте клецки и варите 5-7 минут, пока они не всплывут на поверхность.
Serve the finished soup in a beautiful bowl. Before eating, you can sprinkle it with fresh parsley or dill. The broth will absorb the green juice and give a pleasant fresh aroma.
Готовый суп подавайте в красивой посуде. Перед употреблением можно посыпать его свежей петрушкой или укропом. Бульон впитает в себя сок зелени и даст приятный свежий аромат.