Rinse the meat well and remove the skin. Prepare the vegetables by rinsing them thoroughly.
Хорошо промойте мясо, отделите от него кожу. Подготовьте овощи, для этого их нужно тщательно ополоснуть.
Cook the broth. Place the chicken in a saucepan and cover with water. Let it cook over high heat until foam forms. Then reduce the heat, add salt to the broth and cook the meat until cooked.
Сварите бульон. Положите курицу в кастрюлю и залейте водой. Поставьте ее вариться на сильный огонь до образования пенки. После чего убавьте огонь, посолите бульон и варите мясо до готовности.
Make a fry. Cut the onion into cubes and grate the carrots on a medium grater. Pour some oil into the pan and wait for it to heat up. Add carrots and onions. Fry the vegetables until golden. Transfer the resulting mass into a small saucer.
Сделайте зажарку. Нарежьте лук кубиками, а морковь натрите на средней терке. На сковороду налейте немного масла и подождите, пока оно разогреется. Выложите морковь и лук. Овощи обжарьте до золотистости. Переложите получившуюся массу в небольшое блюдце.
Prepare the dumpling dough. Place flour in a bowl, add salt. Beat in the eggs and stir well until smooth. The dough should be thick.
Приготовьте тесто для клецок. Муку насыпьте в миску, добавьте соль. Вбейте яйца и хорошо размешайте до однородной массы. Тесто должно получиться густым.
Prepare the soup. Remove the finished chicken from the pan, cool and cut into small pieces. If there are bones, they must be removed. Cut the potatoes into cubes. Add the chopped potatoes to the broth, bring to a boil over high heat and reduce the heat to low. When the potatoes are almost cooked, start dropping the gnocchi into the pan. Add chicken, roast, pepper and bay leaf to the soup. Turn off the heat as soon as the dumplings float.
Приготовьте суп. Достаньте готовую курицу из кастрюли, остудите и нарежьте маленькими кусочками. Если имеются кости - их необходимо убрать. Картофель нарежьте кубиками. Положите нарезанный картофель в бульон, доведите до кипения на сильном огне и убавьте огонь до минимального. Когда картофель почти сварится, начните опускать в кастрюлю клецки. Отправьте в суп курицу, зажарку, перец и лавровый лист. Выключите огонь, как только клецки всплывут.
When serving, the finished soup can be decorated with herbs and sour cream.
Во время подачи готовый суп можно украсить зеленью и сметаной.