Prepare ingredients for stuffing chicken breasts. Peel the garlic. Wash the bell and hot peppers. Chop the pepper and garlic. Grate the mozzarella cheese on a medium grater.
Приготовьте продукты для фарширования куриных грудок. Почистите чеснок. Помойте болгарский и острый перец. Перец и чеснок измельчите. Натрите сыр моцарелла на средней терке.
Prepare the filling. In a frying pan in oil, fry the garlic, sweet and hot peppers for 2-3 minutes. Add cream cheese and mozzarella cheese. Fry for another 3 minutes. Remove from heat, cool.
Приготовьте начинку. В сковороде на масле обжарьте чеснок, сладкий и острый перец 2-3 минуты. Добавьте сливочный сыр и сыр моцарелла. Жарьте еще 3 минуты. Уберите с огня, остудите.
Prepare stuffed chicken breasts. Make holes in the fillets. Sprinkle the meat with pepper and salt. Place the filling inside. Secure the holes with toothpicks and place in a baking dish. Cover with parchment. Bake at 180 degrees for 30-40 minutes.
Приготовьте фаршированные куриные грудки. Сделайте отверстия в филе. Посыпьте мясо перцем, солью. Уложите внутрь начинку. Закрепите отверстия зубочистками, выложите в форму для запекания. Накройте пергаментом. Запекайте при 180 градусах 30-40 минут.
Serve stuffed chicken breasts with tomato sauce.
Подавайте фаршированные грудки курицы с томатным соусом.