Prepare ingredients for fish puff pastry. Peel the onion and cut into rings. Remove the skins from the potatoes. Cut the fish fillet into small pieces, potatoes into thin slices. Thaw the puff pastry at room temperature for 30-40 minutes. Tip: The more layers in the dough, the tastier the baked goods. A good layering index for yeast dough is 48, and for yeast-free dough it is 256. The manufacturer usually indicates this information on the packaging.
Подготовьте продукты для слоеного пирога с рыбой. Лук почистите, нарежьте кольцами. С картофеля снимите кожуру. Рыбное филе нарежьте небольшими кусочками, картофель — тонкими кружочками. Разморозьте слоеное тесто при комнатной температуре 30-40 минут. Совет: Чем больше в тесте слоев, тем вкуснее получается выпечка. Хороший показатель слоистости для дрожжевого теста — 48, а для бездрожжевого — 256. Эти сведения производитель обычно указывает на упаковке.
Prepare a layer cake with fish and potatoes. Roll out the dough into a rectangle measuring approximately 40 by 25 cm and 5 mm thick.
Приготовьте слоеный пирог с рыбой и картошкой. Раскатайте тесто в прямоугольник размером примерно 40 на 25 см и толщиной 5 мм.
Bake the pie. Place the baking sheet with the pie in the oven. Bake at 180 degrees for 40-50 minutes.
Запеките пирог. Противень с пирогом поставьте в духовку. Запекайте при температуре 180 градусов 40-50 минут.
Serve the potato and fish pie slightly cooled.
Подавайте пирог с картошкой и рыбой слегка остывшим.