Rinse the chicken fillet and pat dry with a clean, dry towel. Peel the onions and potatoes and rinse. Separate the yolk from the white. Prepare a baking dish and grease it with vegetable oil. Cut the potatoes into cubes.
Промойте куриное филе и промокните чистым сухим полотенцем. Очистите от кожуры лук и картофель, промойте. Отделите желток от белка. Подготовьте форму для выпечки и смажьте ее растительным маслом.Порежьте картофель кубиками.
Knead the dough. Heat the water slightly and dissolve the sugar and yeast in it. In a deep bowl, chop margarine with flour and rub the mixture with your hands until crumbs are obtained. Make a mound with a hole inside, add salt and pour in the diluted yeast. Knead the dough, transfer it to film and place it in the refrigerator for 30 minutes.
Замесите тесто. Слегка подогрейте воду, разведите в ней сахар с дрожжами. В глубокой миске маргарин порубите с мукой и перетрите массу руками до получения крошки. Сделайте горку с углублением внутри, добавьте соль и влейте разведенные дрожжи. Замесите тесто, переложите его в пленку и поместите на 30 минут в холодильник.
Process the ingredients for the filling. Pour water into the pan, bring to a boil, add salt and boil the potatoes in water for 2-3 minutes. Drain in a colander and let cool. Fry the meat and onion in butter for 3-4 minutes, add salt, add pepper and let cool.
Обработайте продукты для начинки. Налейте в кастрюлю воду, доведите до кипения, подсолите и отварите в воде картофель 2-3 минуты. Откиньте на дуршлаг и дайте остыть.Мясо и лук обжарьте на сливочном масле в течение 3-4 минут, посолите, добавьте перец и дайте остыть.
Make a pie. Divide the dough into two unequal parts, roll out most of it. Place the rolled out dough into a greased pan. Place potatoes, meat and onions in an even layer. Cut the butter and add to the filling. Roll out the second part of the dough, cover the pie with it and seal the edges tightly. Brush the pie with egg yolk and let stand for 20 minutes. Then preheat the oven to 200 degrees and bake the pie for 25 minutes.
Сделайте пирог. Тесто разделите на две неравные части, большую часть раскатайте. Уложите раскатанное тесто в смазанную маслом форму. Ровным слоем выложите картофель и мясо с луком. Порежьте сливочное масло, выложите к начинке. Раскатайте вторую часть теста, накройте ею пирог и плотно слепите края. Смажьте пирог яичным желтком и дайте постоять 20 минут. Затем разогрейте духовку до 200 градусов и выпекайте пирог 25 минут.
Cut the chicken into portions and place on plates. Sprinkle each serving with 2-3 tsp. tomato sauce.
Порежьте курник на порции, разложите по тарелкам. Каждую порцию полейте 2-3 ч. л. томатного соуса.