Wash and peel the vegetables. Cut the onion into half rings, finely chop the cabbage and potatoes, grate the carrots. Remove the dough from the freezer in advance to defrost.
Помойте и почистите овощи. Лук нарежьте полукольцами, капусту и картофель мелко порежьте, морковь натрите на терке. Заранее достаньте тесто из морозилки, чтобы оно разморозилось.
Prepare the filling. Fry all the vegetables in a frying pan with butter for 5 minutes until half cooked, add pepper and salt.
Приготовьте начинку. Обжарьте на сковороде с маслом все овощи 5 минут до полуготовности, добавьте перец и соль.
Bake a pie. Grease the mold with oil. Roll half of the dough into a layer to fit the mold and transfer it into it. Spread the filling on top and cover with the other half of the dough. Grease the pie with sour cream and place in the oven, preheated to 180 degrees, for 40 minutes.
Испеките пирог. Смажьте форму маслом. Половину теста раскатайте в пласт по размеру формы и переложите в нее. Сверху распределите начинку и накройте второй половиной теста. Смажьте пирог сметаной и отправьте в духовку, разогретую до 180 градусов, на 40 минут.
Serve the pie with sour cream and fresh herbs.
Подавайте пирог со сметаной и свежей зеленью.