Boil the potatoes in their jackets and peel them, then grate them on a coarse grater. Grate the cheese. Peel the onion, wash and finely chop.
Отварите картофель в мундире и почистите его, затем натрите на крупной терке. Cыр натрите на терке. Лук очистите от шелухи, вымойте и мелко нарежьте.
Prepare your ingredients. Mix potatoes with chopped onion, salt and pepper. Add flour and stir. Separately, lightly beat the eggs and add them to the mixture.
Подготовьте ингредиенты. Картофель смешайте с измельченным луком, солью и перцем. Добавьте муку и перемешайте. Отдельно слегка взбейте яйца и добавьте их к смеси.
Prepare the pie. Heat a frying pan with oil and spread the potato mixture over it. Cover the pan with a lid and fry the pie for 10 minutes on one side. Then turn over and fry covered for another 10 minutes. When the pie is browned on both sides, sprinkle with grated cheese and cook for 5 minutes until the cheese has melted.
Приготовьте пирог. Разогрейте сковороду с маслом и распределите по ней картофельную смесь. Прикройте сковороду крышкой и жарьте пирог 10 минут с одной стороны. Затем переверните и жарьте под крышкой еще 10 минут. Когда пирог зарумянится с обеих сторон, посыпьте тертым сыром и готовьте 5 минут, пока сыр не расплавится.
For a more interesting presentation, make homemade sauce. To do this, mix sour cream, garlic and dill.
Для более интересной подачи приготовьте домашний соус. Для этого смешайте сметану, чеснок и укроп.