Cut the chicken into medium strips. Peel the onion and chop. Peel the garlic and cut into thin strips.
Нарежьте курицу средними полосками. Очистите лук от шелухи и измельчите. Очистите чеснок от шелухи и нарежьте тонкими полосками.
Place the garlic in a heated frying pan with hot vegetable oil and fry it for 2-3 minutes over medium heat. Add onion, salt, turmeric and paprika, mix thoroughly and fry for about 5 minutes.
В разогретую сковороду с раскаленным растительным маслом отправьте чеснок и обжаривайте его 2-3 минуты на среднем огне. Добавьте лук, соль, куркуму и паприку, тщательно перемешайте и обжаривайте около 5 минут.
Pour the poultry into the frying pan and add water, cover tightly with a lid and leave the contents of the frying pan to simmer for 20 minutes over low heat. Transfer the poultry and onions to another bowl. Add the chicken to the already hot oil and fry for about 7-8 minutes over high heat. Add salt, turmeric and paprika, mix thoroughly and leave to fry for another 1-2 minutes.
Всыпьте птитим в сковороду и залейте водой, плотно накройте крышкой и оставьте томиться содержимое сковороды 20 минут на медленном огне. Переложите птитим и лук в другую посуду. В уже раскаленное масло добавьте курицу и жарьте примерно 7-8 минут на сильном огне. Всыпьте соль, куркуму и паприку, тщательно перемешайте и оставьте прожариваться еще 1-2 минуты.
Place the poultry in the middle of the plate, add chicken on top, lightly sprinkle the dish with fresh herbs, and also serve some juicy vegetables.
В середину тарелки выложите птитим, а сверху добавьте курицу, слегка присыпьте блюдо свежей зеленью, также подайте немного сочных овощей.