To make the cooking process faster, sift the flour in advance and prepare the ingredients needed for the dough.
Чтобы процесс приготовления прошел быстрее, заранее просейте муку и подготовьте продукты, необходимые для теста.
Prepare the dough by pouring the sifted flour into a separate container, adding a little salt and water. Leave the finished dough in the refrigerator for some time.
Приготовьте тесто, для этого в отдельную емкость всыпьте просеянную муку, добавьте немного соли и воды. Готовое тесто оставьте на некоторое время в холодильнике.
After the dough has rested for a while, divide it into small balls, each of which roll out into a pancake shape. Fry each in a preheated frying pan for no more than 2 minutes.
После того, как тесто немного полежало, разделите его на небольшие шарики, каждый з которых раскатайте в форме блина. Каждый поджарьте на разогретой сковороде не более 2 минут.
Cut the red fish and parsley into small pieces, place the curd cheese on the finished tortilla and spread over the entire surface, then add the fish pieces and herbs.
Красную рыбу и петрушку разрежьте на маленькие кусочки, на готовую тортилью переложите творожный сыр и размажьте по всей поверхности, затем положите кусочки рыбы и зелень.
Roll the tortilla into a log.
Сверните тортилью в рулет.
Serve the tortilla while still hot, and use some greens to add some variety to the dish. You can add fresh or lightly steamed vegetables to taste.
Подавайте тортилью еще горячей, используйте немного зелени, чтобы слегка разнообразить блюдо. Можно добавить по вкусу свежих или слегка припущенных овощей.