Sift the flour in advance, cut the sausage into strips, and grate the cheese on a coarse grater.
Заранее просейте муку, колбасу нарежьте соломкой, а сыр натрите на крупной терке.
Prepare the dough, to do this, pour the flour into a bowl, add salt, water and mix, leave the finished dough to rest for 10 minutes.
Приготовьте тесто, для этого всыпьте муку в миску, добавьте соль, воду и смешайте, готовое тесто оставьте отдохнуть на 10 минут.
Chop fresh herbs, add chopped sausage and cheese. After the dough has rested, divide it into several balls and roll it into a thin layer.
Измельчите свежую зелень, добавьте порезанную колбасу и сыр. После того как тесто отдохнуло, разделите его на несколько шариков и раскатайте в тоненький пласт
Heat a frying pan, fry a layer of dough over low heat on both sides. Place cheese, sausage and herbs on one layer and cover with another layer. Fry for a minute on each side.
Разогрейте сковороду, обжарьте пласт теста на медленном огне с двух сторон. На один пласт поставьте сыр, колбасу и зелень и закройте другим пластом. Обжаривайте в течение минуты с каждой стороны.
Serve the tortilla with sausage along with slices of fresh bell pepper and add sauce or sour cream to the dish.
Подавайте тортилью с колбасой вместе с ломтиками свежего болгарского перца, добавьте к блюду соус или сметану.