Prepare the ingredients necessary for the dough in advance, sift the flour to enrich it with oxygen.
Заранее подготовьте необходимые для теста ингредиенты, просейте муку, чтобы обогатить ее кислородом.
Prepare the filling by cutting the fish into small cubes, salt and pepper. Leave in the refrigerator while the dough is preparing to absorb the flavor of the seasonings.
Приготовьте начинку, для этого порежьте рыбу мелкими кубиками, посолите и поперчите. Оставьте в холодильнике на время, пока готовится тесто, чтобы она впитала в себя вкус приправ.
Pour the sifted flour into the prepared container, add the egg and dried basil. Mix all ingredients to form a dough. Knead it thoroughly for 5-7 minutes, then divide it into 2 parts, roll out two strips, place the filling on one of the strips, retreating about 2 centimeters.
Всыпьте в подготовленную ёмкость просеянную муку, добавьте яйцо и сушёный базилик. Перемешайте все ингредиенты, чтобы получить тесто. Тщательно вымешивайте его 5-7 минут, затем разделите на 2 части, раскатайте две полоски, на одну из полос выложите начинку, отступая около 2 сантиметров.
Cover the dough with the second strip, cut the dough between the filling, retreating a centimeter on each side. Using a fork, “seal” the edges of the dough.
Второй полосой накройте тесто, разрежьте тесто между начинкой, отступая по сантиметру с каждой стороны. С помощью вилки «запечатайте» края теста.
Place the ravioli in boiling water and cook for about 10-15 minutes until done. Then remove them from the water. Prepare the sauce by grating hard cheese, pouring it into a deep plate, adding cream and wine. Pour the sauce into the pan and simmer until thickened over low heat, about 10 minutes.
Опустите равиоли в кипящую воду и отваривайте около 10-15 минут, до готовности. Затем вытащите их из воды. Приготовьте соус, для этого натрите твердый сыр, высыпьте его в глубокую тарелку, добавьте сливки и вино. Высыпьте соус на сковороду и тушите до загустения, на медленном огне, около 10 минут.
Serve the ravioli with the sauce and garnish with herbs or seasonings to your liking.
Подавайте равиоли, смешав их с соусом, украсьте зеленью или приправами по своему вкусу.