For the dough, combine 2 types of flour, paprika, egg and water in one large bowl and mix until smooth. Then knead the dough until it becomes elastic and viscous. Then divide it into two halves, roll it out thinly and leave for 30 minutes.
Для теста смешайте в одной большой миске 2 вида муки, паприку, яйцо и воду и перемешайте до однородной массы. Затем месите тесто, пока оно не станет упругим и тягучим. После разделите его на две половины, тонко раскатайте и оставьте на 30 минут.
Peel and finely chop the onion and garlic, and then mix thoroughly with the minced meat. Place the resulting filling on one of the rolled out layers. Do this with a teaspoon, keeping an interval of 5 cm. You can sprinkle the dough with water to make it more sticky.
Очистите и мелко нарежьте лук и чеснок, а затем тщательно перемешайте с фаршем. Выложите на один из раскатанных пластов получившуюся начинку. Делайте это чайной ложкой, соблюдая интервал в 5 см. Тесто можете сбрызнуть водой для придания большей клейкости.
Cover the top of the filling with a second layer, and then gently press it down so that there is no air between the two parts of the dough. After this, cut the ravioli with a knife or a special form in the form of squares.
Сверху накройте начинку вторым пластом, а затем аккуратно придавите его так, чтобы между двумя частями теста не было воздуха. После этого нарежьте равиоли ножом или специальной формой в виде квадратов.
Finely chop the spinach and add to salted boiling water, add the ravioli there and cook for 5-7 minutes until tender, stirring constantly. Remove them with a slotted spoon to remove excess liquid.
Мелко нарежьте шпинат и добавьте в подсоленную кипящую воду, туда же опустите равиоли и варите 5-7 минут до готовности, постоянно помешивая. Достаньте их шумовкой, чтобы избавиться от лишней жидкости.
Cook the ravioli in lightly salted boiling water over medium heat for about 5-7 minutes to prevent them from sticking. Then remove the finished product with a slotted spoon to drain the liquid and place it on a plate.
Равиоли варите в слегка соленой кипящей воде на среднем огне около 5-7 минут, чтобы они не слиплись. Затем готовое изделие достаньте шумовкой, чтобы стекла жидкость, и выложите на тарелку.
Before serving, sprinkle the ravioli with herbs and add a tablespoon of sour cream.
Перед подачей посыпьте равиоли зеленью и добавьте столовую ложку сметаны.