Wash and dry the spinach, put it in boiling water for 3-4 minutes, then finely chop it. Grate Parmesan on a coarse grater.
Вымойте и обсушите шпинат, опустите его в кипяток на 3-4 минуты, затем мелко нарежьте. Натрите пармезан на крупной терке.
Sprinkle some flour onto your work surface and make a small indentation. Break 3 eggs there and mix. Knead the dough until it becomes elastic, then wrap in film and place in the refrigerator for 30 minutes.
Горкой насыпьте на рабочую поверхность муку и сделайте небольшое углубление. Туда разбейте 3 яйца и перемешайте. Месите тесто, пока оно не станет эластичным, а затем заверните в пленку и поместите в холодильник на 30 минут.
In a deep bowl, mix the ricotta, spinach and 1 egg until smooth, season with a pinch of nutmeg, salt and pepper to taste.
В глубокой емкости перемешайте до однородной массы рикотту, шпинат и 1 яйцо, приправьте щепоткой мускатного ореха, солью и перцем по вкусу.
Using a rolling pin, roll out the dough into thin strips. And place a teaspoon of the filling at a distance of 2-3 cm, then cover the top with another layer of dough and press, squeezing out all the air around the filling. Trim off any excess dough with a knife and press down to prevent the filling from falling out. Then cook the ravioli for 5 minutes in boiling salted water over medium heat.
Скалкой раскатайте тесто в виде тонких полосок. И выкладывайте чайной ложкой начинку на расстоянии 2-3 см, потом накройте сверху еще одним пластом теста и прижмите, выдавив весь воздух вокруг начинки. Обрежьте ножом излишки теста и прижмите, чтобы начинка не выпала. Затем отварите равиоли 5 минут в кипящей подсоленной воде на среднем огне.
Serve vegetarian ravioli in portions, garnished with a sprig of basil and grated Parmesan.
Вегетарианские равиоли подавайте порционно, украсив веточкой базилика и тертым пармезаном.