Wash and peel the vegetables, then finely cut them into cubes. Grate Parmesan on a coarse grater. Bring the water to a boil to cook the poultry.
Овощи вымойте и очистите, затем мелко нарежьте их кубиками. Натрите пармезан на крупной терке. Поставьте воду кипятиться, чтобы сварить птитим.
Boil the chicken for 20 minutes until tender, stirring constantly. Then strain it through a colander and add butter to prevent the product from sticking.
Отваривайте птитим 20 минут до готовности, постоянно помешивая. Затем процедите его через дуршлаг и добавьте сливочное масло, чтобы продукт не слипся.
Fry chopped kohlrabi, carrots, onions, celery and peppers in a preheated frying pan in a mixture of olive oil and butter over medium heat for 1 minute. Then reduce the heat and fill the mixture with water to 5 mm from the top. Leave the vegetables to simmer for 5 minutes until the water evaporates. Then add green onions, spinach, herbs and salt to taste, and then mix with the prepared ptitim.
Нарезанные кольраби, морковь, репчатый лук, сельдерей и перец обжаривайте на разогретой сковороде в смеси оливкового и сливочного масла на среднем огне в течение 1 минуты. Затем уменьшите огонь и залейте смесь водой на 5 мм сверху. Оставьте овощи томиться 5 минут до выпаривания воды. Потом добавьте зеленый лук, шпинат, пряные травы и соль по вкусу, а затем смешайте с готовым птитимом.
Sprinkle the poultry with the remaining herbs and Parmesan.
Посыпьте птитим оставшейся зеленью и пармезаном.