Rinse the bird in running water, dry well with paper towels and remove any films. Wash lime, pineapple and tangerines. Cut the pineapple into cubes, set aside 100 g, squeeze the juice from the rest of the pulp and measure out 4 tablespoons, the rest will not be needed during the cooking process. Also squeeze the juice out of the lime and peel the tangerines.
Промойте в проточной воде птицу, хорошо просушите бумажными полотенцами и очистите от пленок. Вымойте лайм, ананас и мандарины. Ананас нарежьте кубиками, 100 г отложите, из остальной мякоти выжмите сок и отмерьте 4 столовые ложки, остальное в процессе приготовления не понадобится. Из лайма также выжмите сок, а мандарины очистите.
In a deep bowl, combine lime and pineapple juice, 3/5 olive oil, soy sauce and seasonings, mix thoroughly. Pour the resulting marinade into a plastic container, place the quails there and leave in the refrigerator for 480 minutes.
В глубокой посуде смешайте сок лайма и ананаса, 3/5 оливкового масла, соевый соус и приправы, тщательно перемешайте. Полученный маринад влейте в пластиковый контейнер, отправьте туда перепелов и оставьте в холодильнике на 480 минут.
Stuff the marinated bird with tangerines and pineapple cubes, leaving no empty spaces. Place the quails on a baking sheet greased with the remaining amount of olive oil and bake in the oven at 180°C for about 35 minutes, making sure nothing burns.
Мандаринами и кубиками ананаса нафаршируйте маринованную птицу, не оставляя пустых мест. В противень, смазанный оставшимся количеством оливкового масла, выложите перепелов и запекайте в духовке при температуре 180оС около 35 минут, следите, чтобы ничего не подгорело.
For a beautiful presentation of gourmet poultry, line the plates with lettuce leaves. In addition to the meat, you can serve a side dish in the form of a holiday salad, complementing the dish with sweet and sour berry sauce.
Для красивой подачи изысканной птицы устелите тарелки листьями салата. Дополнительно к мясу можно подать гарнир в виде праздничного салата, дополнив блюдо кисло-сладким ягодным соусом.