Rinse and dry the quail carcasses with paper towels, remove the ridges and excess fat, leaving a thin layer. Wash the thyme leaves and chop them with a knife.
Промойте, обсушите бумажными полотенцами перепелиные тушки, удалите хребты и излишний жир, оставив тонкий слой. Листья тимьяна вымойте и измельчите с помощью ножа.
In a suitable size container, combine vegetable oil, honey, soy sauce, chopped thyme and ground pepper, mix thoroughly. Place the quails in the same container, coat them well with the marinade and marinate in the refrigerator overnight.
В контейнере подходящего размера смешайте растительное масло, мед, соевый соус, измельченный тимьян и молотый перец, тщательно перемешайте. В этот же контейнер положите перепелок, хорошо смажьте их маринадом и отправьте мариноваться в холодильник на ночь.
Since quails have practically no fat layer, the meat can turn out dry. To avoid this, spread a thin layer of previously trimmed fat over the bird. Wrap the wings and legs of the bird with foil to prevent them from burning, and place the carcasses in a baking dish. Also cover the form tightly with foil and cook in the oven for 1 hour at 180°C.
Так как перепелки практически не имеют жировой прослойки, то мясо может получиться сухим. Во избежание этого выложите на птицу тонкий слой ранее срезанного жира. Крылышки и ножки птицы замотайте фольгой, чтобы не подгорели, и положите тушки в форму для запекания. Саму форму также плотно накройте фольгой и готовьте в духовке 1 час при 180 °C.
Remove the foil covering the pan and bake for another 10 minutes.
Снимите фольгу, накрывающую форму, и запекайте еще 10 минут.
Serve the rosy quails in the sauce along with the potatoes. Garnish the dish with thyme sprigs.
Подавайте румяные перепела в соусе вместе с картофелем. Украсьте блюдо веточками тимьяна.