Rinse thoroughly, dry with paper towels and cut the quail carcasses along the backbone. Also wash, peel and cut the onions into small cubes. Heat butter and vegetable oil in a frying pan and boil the required amount of water. Prepare the rest of the necessary ingredients.
Тщательно промойте, просушите бумажными полотенцами и разрежьте по хребту тушки перепелок. Репчатый лук также вымойте, очистите и нарежьте мелким кубиком. Раскалите сливочное и растительное масло в сковороде и вскипятите нужное количество воды. Приготовьте остальные необходимые продукты.
Carefully place the prepared quails into the frying pan, fry on each side for 3-4 minutes over medium heat until slightly browned.
На сковороду аккуратно выложите заготовленных перепелов, обжаривайте с каждый стороны 3-4 минуты на среднем огне до небольшого румянца.
In a suitable sized saucepan, fry the onion cubes in the quail oil until golden brown. After this, remove the dishes from the stove, add the required amount of flour to the onions and mix thoroughly. Add sour cream and stir again until smooth.
В сотейнике подходящего размера обжарьте кубики репчатого лука до золотистого оттенка в масле из-под перепелов. После этого снимите посуду с плиты, добавьте к луку нужное количество муки и тщательно перемешайте. Добавьте сметану и снова перемешайте до однородности.
Return the pan to the stove, add boiled water, season with salt and pepper and bring everything to a boil. Then add the fried bird to the sauce, close the lid tightly and simmer over low heat for about 30 minutes.
Верните сотейник на плиту, добавив кипяченую воду, приправьте солью и перцем и доведите все до кипения. Затем добавьте в соус обжаренную птицу, плотно закройте крышкой и тушите на маленьком огне около 30 минут.
To beautifully serve quail stewed in sour cream, use a shallow dish. Pour a small amount of sauce into the plates and carefully arrange the bird. Sprinkle additional finely chopped green onions or dill on top.
Чтобы красиво подать тушенных в сметане перепелов, используйте не очень глубокую посуду. Влейте в тарелки небольшое количество соуса и аккуратно выложите птицу. Сверху дополнительно присыпьте мелконарезанным зеленым луком или зеленью укропа.