Check all required ingredients and work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность.
Pour 100 ml of water into a saucepan and add gelatin. Stir. Place the saucepan on the fire. Cook, stirring, until the gelatin is completely dissolved. Do not let the mixture boil.
В сотейник влейте 100 мл воды и всыпьте желатин. Размешайте. Поставьте сотейник на огонь. Варите, помешивая, до полного растворения желатина. Не давайте смеси закипеть.
Place sour cream and cocoa in a deep bowl.
В глубокую миску выложите сметану и какао.
Stir cocoa and sour cream until smooth.
Размешайте какао и сметану до однородности.
Add gelatin water to cocoa.
Добавьте к какао желатиновую воду.
Mix the mixture until smooth.
Смешайте массу до однородности.
Divide the dessert mixture into portioned molds and refrigerate for 2 hours until set. Bon appetit!
Разложите десертную массу по порционным формочкам и уберите в холодильник на 2 часа до застывания. Приятного аппетита!
Decorate the cocoa with chocolate and coconut shavings, as well as a top of whipped cream.
Украсьте какао шоколадной и кокосовой стружкой, а также шапкой взбитых сливок.