Make a longitudinal cut so that it “opens up like a book.” Wash the cucumbers and green onions, peel the onions and finely chop them along with the cucumbers. Heat a frying pan with some oil.
Сделайте продольный разрез, чтобы она «раскрылась как книга». Огурцы и зеленый лук вымойте, лук почистите и мелко порубите вместе с огурцами. Разогрейте сковороду с добавлением масла.
Place the chicken breast in a preheated frying pan, unfolding it as much as possible, like a book. Wait until the meat acquires its characteristic brown color and turn it over. Season with salt and pepper to taste. Cover the pan tightly with a lid, reduce heat slightly and cook for about 10 minutes until tender. Transfer the finished breast to a flat plate and let cool.
На заранее разогретую сковороду выложите куриную грудку, максимально ее развернув, как книжку. Дождитесь, пока мясо не приобретет характерную румяность и переверните его. Приправьте солью и перцем по вкусу. Плотно закройте крышкой сковороду, слегка уменьшите огонь и готовьте около 10 минут до готовности. Готовую грудку переложите на плоскую тарелку и дайте остыть.
Place sour cream, chopped cucumbers and onions, cottage cheese in a deep bowl, mix thoroughly. Place the tortillas in a dry frying pan and leave for 1-2 minutes over medium heat to soften.
В глубокую миску положите сметану, нарезанные огурцы и лук, творожный сыр, тщательно перемешайте. На сухую сковороду уложите лепешки и оставьте на 1-2 минуты на среднем огне для размягчения.
Cut the breast that has cooled to room temperature into small cubes. Brush the softened tortillas generously with the cream cheese mixture and distribute the fried chicken evenly. Carefully roll up the tortillas, being careful not to damage the outer shell.
Остывшую до комнатной температуры грудку нарежьте маленькими кубиками. Размягченные тортильи щедро смажьте творожной смесью и равномерно распределите жареное куриное мясо. Аккуратно сверните тортильи, стараясь не повредить внешнюю оболочку.
This Mexican appetizer can be served either cold or hot. Serve on a plate lined with lettuce leaves.
Подавать эту мексиканскую закуску можно как в холодном, так и в горячем виде. Подавайте на тарелке, застеленной листьями салата.