Wash the vegetables and finely chop the onion.
Вымойте овощи, лук мелко порубите.
Gently coat the grill with vegetable oil using a special brush and heat thoroughly. Place the bell pepper, zucchini and sweet potato wedges on the grill and cook for 2-3 minutes on each side until cooked through. Let them cool and cut into medium-sized strips.
Аккуратно смажьте гриль растительным маслом при помощи специальной кисти и хорошо разогрейте. Выложите дольки сладкого перца, цукини и батата на решетку и обжаривайте 2-3 минуты с каждой стороны до готовности. Дайте им остыть и нарежьте соломкой среднего размера.
Place the tortilla on the heated frying pan; it should become soft and elastic. Then brush them with pesto, spreading them evenly over the surface. Arrange all the roasted vegetables, adding alfalfa sprouts and a small amount of mayonnaise.
На разогретую сковороду уложите тортилью, она должна стать мягкой и эластичной. Затем смажьте их соусом песто, равномерно распределив по поверхности. Разложите все запеченные овощи, добавив ростки люцерны и небольшое количество майонеза.
Fold in the edges of the tortillas and carefully roll them into a burrito without damaging the dough. Grill for 1-3 minutes on each side until cooked through and crispy.
Заверните края лепешек и аккуратно сверните их в буррито, не повредив тесто. Обжаривайте на гриле 1-3 минуты с каждой стороны до готовности, тесто должно стать хрустящим.
For a beautiful presentation, line the bottom of the plate with lettuce leaves and place the burrito on them. Additionally, you can sprinkle with cheese and serve with cucumbers and tomatoes.
Для красивой подачи устелите дно тарелки листьями салата и выложите на них буррито. Дополнительно можно посыпать сыром и подать с огурцами и помидорами.