Sift the flour through a fine sieve.
Просейте муку через мелкое сито.
Pour flour onto the table, make a well in the center and break 3 eggs into it. Knead the dough. You need to knead the dough for 10 minutes until it becomes elastic. Wrap the finished dough in cling film and leave in the refrigerator for at least 30 minutes.
На стол горкой высыпьте муку, в центре сделайте углубление и разбейте туда 3 яйца. Замесите тесто. Нужно замешивать тесто 10 минут, пока оно не станет эластичным. Готовое тесто заверните в пищевую пленку и оставьте в холодильнике минимум на 30 минут.
Combine spinach, egg, ricotta, a pinch of nutmeg, salt and pepper in a bowl. Mix thoroughly. Once the time is up, roll out the dough into 2cm thick strips.
Соедините в миске шпинат, яйцо, рикотту, щепотку мускатного ореха, соль и перец. Тщательно перемешайте. По истечению времени раскатайте тесто в ленты толщиной 2 см.
Place the filling on the dough, about 1 tsp each. Top with another layer of dough and press well to form and cut ravioli. Trim off excess dough with a knife. Boil in salted boiling water for 5 minutes.
На тесто выложите начинку, примерно по 1 ч.л. Сверху накройте еще одним пластом теста и хорошо прижмите, формируя и разрезая равиоли. Излишки теста обрежьте ножом. Отварите в подсоленной кипящей воде в течение 5 минут.
Serve ravioli sprinkled with grated Parmesan and fresh basil.
Подавайте равиоли, посыпав тертым пармезаном и свежим базиликом.