Sift the flour through a fine sieve.
Просейте муку через мелкое сито.
On a work surface or in a deep bowl, mix the flour with salt and butter and rub into crumbs with your hands. Add hot water and stir.
На рабочей поверхности или в глубокой миске смешайте муку с солью и маслом, руками разотрите в крошку. Добавьте горячую воду и перемешайте.
Knead the dough and let it rest for 15-20 minutes. After this, divide it into 8 parts, and then each into 2 parts.
Замесите тесто и дайте ему «отдохнуть» 15-20 минут. После этого разделите его на 8 частей, а потом каждую еще на 2 части.
Roll out thin cakes with a rolling pin. To prevent the dough from sticking, use flour. Place the tortilla in a hot, dry frying pan and fry for 2 minutes on each side.
Раскатайте тонкие лепешки скалкой. Для того чтобы тесто не липло, используйте муку. На сухую горячую сковороду выложите тортилью, и обжаривайте по 2 минуты с каждой стороны.
Fold the tortilla in half and serve with Mexican sauce or your favorite toppings.
Сложите тортилью пополам и подавайте с мексиканским соусом или с любимой начинкой.