Boil the water.
Вскипятите воду.
Pour water into the pan and bring it to a boil, then add salt and add the ptitim to the water. Bring to a boil, cover and simmer over low heat for about 20 minutes.
Налейте в кастрюлю воду и доведите ее до кипения, затем посолите, и всыпьте в воду птитим. Доведите до кипения, накройте крышкой и на малом огне варите около 20 минут.
When the ptitim absorbs water, it is ready. Small balls of unusual paste will become larger and resemble eggs.
Когда птитим впитает в себя воду, он будет готов. Маленькие шарики необычной пасты станут крупнее и будут напоминать икринки.
Add butter to the ptitim and stir. Place the finished dish on a plate.
Добавьте в птитим сливочное масло и перемешайте. Выкладывайте готовое блюдо на тарелку.
Garnish the finished dish with green peas or your favorite fresh herbs.
Украсьте готовое блюдо зеленым горошком или любимой свежей зеленью.