If necessary, defrost meat and mushrooms. Rinse the mushrooms and venison, and pat the meat dry with paper towels. Peel the onion and cut into half rings, mushrooms into slices.
При необходимости разморозьте мясо и грибы. Промойте грибы и оленину, промокните мясо бумажными полотенцами. Очистите лук и нарежьте полукольцами, грибы — ломтиками.
Cut the venison into portions. In a frying pan with a small amount of oil, fry the meat for 8-10 minutes over high heat. Then add the onion and fry for about 5 more minutes.
Нарежьте оленину на порционные куски. На сковороде с небольшим количеством масла обжарьте мясо в течении 8-10 минут на сильном огне. Затем добавьте лук и обжаривайте еще примерно 5 минут.
Add chopped mushrooms to the meat and onions and simmer over low heat for another 5 minutes, and then add spices to taste.
Добавьте к мясу и луку нарезанные грибы и томите на небольшом огне еще 5 минут, а после добавьте специи по вкусу.
Add sour cream to the pan and mix everything thoroughly. Simmer over low heat, covered, for another 30 minutes.
Добавьте в сковороду сметану, и все тщательно перемешайте. Тушите на минимальном огне под крышкой еще 30 минут.
Serve the finished dish with baked tomatoes or finely chopped fresh herbs.
Подавайте готовое блюдо с запеченными помидорами или с мелко нарубленной свежей зеленью.