Rinse the meat under running water and dry. Wash and peel the carrots, onions and garlic. Prepare a baking sleeve.
Мясо промойте под проточной водой и обсушите. Вымойте и очистите морковь, лук и чеснок. Подготовьте рукав для запекания.
Mix all the ingredients for the marinade, pour the marinade over the venison and leave for 60 minutes.
Смешайте все ингредиенты для маринада, залейте маринадом оленину и оставьте на 60 минут.
Remove meat from marinade and pat dry with paper towels. Make small cuts in the meat and insert the garlic cloves into them. Rub the venison with mustard.
Достаньте мясо из маринада, промокните бумажными полотенцами. Сделайте небольшие надрезы в мясе и вставьте в них зубчики чеснока. Натрите оленину горчицей.
Finely chop the onion and carrots. Place vegetables on the bottom of the sleeve, place pieces of meat on top of the vegetables. Tie your sleeve well. Make small holes at the top of the sleeve using a toothpick.
Мелко нарежьте лук и морковь. На дно рукава выложите овощи, поверх овощей положите куски мяса. Хорошо завяжите рукав. Сделайте на верхушке рукава небольшие дырочки с помощью зубочистки.
Place the sleeve with venison in an oven preheated to 180°C. The venison will bake for 120 minutes. 15 minutes before cooking, cut the sleeve to give the venison a golden brown crust. Remove the baked meat and let rest for 10 minutes.
Поместите рукав с олениной в предварительно разогретую до 180°С духовку. Запекаться оленина будет в течение 120 минут. За 15 минут до готовности, разрежьте рукав для придания оленине румяной корочки. Достаньте запечённое мясо и дайте отдохнуть 10 минут.
Serve the venison by cutting into portions with the vegetables that were used to bake the meat. Garnish with rosemary sprigs.
Подавайте оленину, нарезав на порционные куски с овощами, которыми запекалось мясо. Украсьте веточками розмарина.