Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Cut the tomatoes into slices.
Помидоры нарежьте дольками.
Peel the garlic and cut into slices.
Чеснок очистите и нарежьте пластинками.
Place tomatoes and garlic in blender jug. Add salt and pepper to taste.
Поместите помидоры и чеснок в чашу блендера. Добавьте соль и перец по вкусу.
Grind the vegetables with a blender.
Измельчите овощи блендером.
Place the chopped tomatoes in a saucepan. Place the saucepan on the stove and bring to a boil. Then cook the tomatoes for 35-40 minutes. Divide the dressing into portioned jars and let it brew for 1 day in a cool, dark place. Bon appetit!
Выложите измельченные помидоры в сотейник. Поставьте сотейник на плиту и доведите до кипения. Затем варите помидоры в течение 35-40 минут. Разложите заправку по порционным банкам и дайте настояться 1 день в прохладном темном месте. Приятного аппетита!
Tomato dressing makes an excellent base for making sauces.
Томатная заправка станет отличной основой для приготовления соусов.