Peel the avocado and remove the pit. Remove the stem and seeds from bell peppers and chili peppers.
Очистите авокадо и удалите косточку. У болгарского перца и перца чили удалите плодоножку и семена.
Prepare guacamole sauce. To do this, cut the avocado into small pieces and mix with lime juice. Pass the resulting mixture through a blender and garnish with pepper.
Приготовьте соус гуакамоле. Для этого разрежьте авокадо на небольшие кусочки, смешайте с соком лайма. Пропустите полученную массу через блендер и украсьте перцем.
Cut the bell pepper into strips and fry in a small amount of vegetable oil for several minutes. Cut the onion into cubes and fry in vegetable oil in another frying pan until golden brown. Add chopped beef to the onion and add spices.
Болгарский перец нарежьте соломкой и обжаривайте в небольшом количестве растительного масла несколько минут. Луковицу нарежьте кубиками и обжаривайте в растительном масле на другой сковородке до золотистого цвета. Добавьте к луку нарезанную говядину и всыпьте специи.
Grate the lime and add to the meat. Add chopped cilantro, oregano and tequila there. Wait for the alcohol to evaporate.
Натрите цедру лайма и добавьте к мясу. Туда же добавьте измельченную кинзу, орегано и текилу. Ждите, пока спирт выпарится.
Place meat and vegetables on a plate. If you want to make the presentation of the dish spectacular, then you need to pour tequila over the meat and set it on fire. Don't forget to serve with wheat tortillas.
Выложите мясо и овощи на тарелку. Если хочется сделать подачу блюда эффектной, то мясо нужно полить текилой и поджечь. Не забудьте подать с пшеничной тортильей.