Sift the required amount of flour. Cut the butter into cubes.
Просейте нужное количество муки. Нарежьте масло кубиками.
Add butter to the sifted flour. Rub the butter into the flour with your hands until the mixture forms crumbs. Add salt and nutmeg. Then pour in the required amount of water. Knead the dough for the flatbreads and leave it to rest for 30 minutes in a warm place.
В просеянную муку добавьте масло. Перетрите масло с мукой руками до такой консистенции, чтобы получилась крошка. Всыпьте соль и мускатный орех. После влейте необходимое количество воды. Замешайте тесто для лепешек, и отправьте его отдохнуть на 30 минут в теплое место.
When time has passed, divide the dough into 8 parts. Make small balls out of them and roll them into a thin cake with a rolling pin.
Когда время пройдет, разделите тесто на 8 частей. Сделаете из них небольшие колобки и раскатайте скалкой в тонкую лепешку.
Heat the frying pan well and, without greasing it with oil, place the flatbreads and bake for about 1.5 - 2 minutes. After baking, you can serve it to the table.
Разогрейте хорошо сковороду и, не смазывая маслом, выложите лепешки и выпекайте около 1,5 – 2 минут. После выпекания можно подавать к столу.
You can add filling to the finished flatbreads, for example, grated cheese with herbs or fried minced meat with vegetables.
В готовые лепешки можно добавить начинку, к примеру тертый сыр с зеленью или обжаренный фарш с овощами.