Wash the quail carcasses thoroughly under cold running water and dry.
Тщательно вымойте тушки перепелов под холодной проточной водой, обсушите.
In a deep plate, mix spices and seasonings with vegetable oil. Coat the quail carcasses with the resulting marinade. Place the carcasses in a deep bowl, leave for 40-50 minutes to soak.
В глубокой тарелочке смешайте специи и приправы с растительным маслом. Обмажьте тушки перепелов полученным маринадом. Положите тушки в глубокую миску, оставьте на 40-50 минут для пропитки.
Heat up the grill. Place marinated quails on a special grill and fry for 10-15 minutes on both sides, depending on the heat.
Раскалите мангал. Выложите на специальную решетку маринованных перепелов, обжаривайте по 10-15 минут с обеих сторон в зависимости от жара.
Serve the fried quails hot, sprinkle with herbs, and place bowls with various sauces nearby.
Поджаренных перепелов подавайте горячими, посыпьте зеленью, рядом поставьте пиалы с различными соусами.