Peel the cherries, wash the quails under running cold water, cut them into pieces, and keep them in the refrigerator for about 1 hour.
Очистите вишни от косточек, перепелов вымойте под проточной холодной водой, разрежьте на части, подержите их в холодильнике около 1 часа.
Heat a frying pan, add lard and melt it. Place the quail carcasses and fry until golden brown. Drain off any remaining fat.
Разогрейте сковородку, положите свиное сало, растопите его. Выложите тушки перепелок, жарьте до появления золотистой корочки. Слейте оставшийся жир.
In a deep bowl, mix the broth, spices and cherries, pour in the cognac. Mix and pour into a frying pan. Simmer for 20-30 minutes to soak the quail.
В глубокой мисочке смешайте бульон, специи и вишню, влейте коньяк. Смешайте, вылейте в сковородку. Тушите 20-30 минут для пропитки перепелок.
Serve the quail in individual bowls with the garnish and top with the remaining sauce from the pan.
Подавайте перепелов в индивидуальных тарелочках с гарниром, полейте сверху оставшимся соусом из сковороды.