Rinse the venison under cold running water, peel off the film, dry it, and make several punctures in each piece with a knife.
Промойте оленину под холодной проточной водой, очистите от пленки, обсушите, сделайте в каждом кусочке несколько проколов ножом.
In a bowl, mix herbs, spices and salt, grind with a mortar. Pour in vegetable oil.
В мисочке смешайте травы, специи с солью, разотрите ступкой. Влейте растительное масло.
Dip the meat in the spiced oil. Place the pieces on foil. Place the package in the refrigerator for a day.
Окуните мясо в масло со специями. Выложите кусочки на фольгу. Положите сверток в холодильник на сутки.
Preheat the oven to 180 °C, place the meat in foil on a baking sheet. Place the baking sheet in the oven. Bake for 90 minutes, unwrap the foil and bake for another 10-15 minutes.
Разогрейте духовку до 180 ̊С, выложите мясо в фольге на противень. Погрузите противень в духовой шкаф. Запекайте 90 минут, разверните фольгу и запекайте еще 10-15 минут.
Serve the venison hot. Serve roasted vegetables or mashed potatoes as a side dish.
Подавайте оленину горячей. В качестве гарнира подайте запеченные овощи или картофельное пюре.