Clean and wash the quails and dry. Chop the garlic, melt the butter.
Очистите и помойте перепелки, обсушите. Измельчите чеснок, растопите сливочное масло.
Salt and pepper the meat and rub it well into the skin. Heat a frying pan, add melted butter, and place the carcasses. Cover with a lid and fry until cooked on all sides, 20-25 minutes.
Посолите и поперчите мясо, хорошо вотрите их в кожу. Разогрейте сковороду, добавьте топленое масло, выложите тушки. Накройте крышкой, обжаривайте до готовности со всех сторон 20-25 минут.
Pour chopped garlic into a separate small frying pan and add butter. Fry until the garlic smells.
В отдельную небольшую сковородку всыпьте измельченный чеснок, добавьте сливочное масло. Прожарьте до появления запаха чеснока.
Grease the finished quail carcasses with the resulting garlic sauce on both sides.
Готовые тушки перепелов смажьте получившимся чесночным соусом с обеих сторон.
Serve the quails hot and add baked vegetables as a side dish.
Подавайте перепелок горячими, в качестве гарнира добавьте запеченные овощи.