Finely chop the sun-dried tomatoes and sift the flour.
Нарежьте мелко вяленые помидоры, просейте муку.
In a deep bowl, mix dry white wine, salt and dry herbs, olive oil. Add chopped sun-dried tomatoes. Add sifted flour. Knead the dough, wrap it in a bag and send it to cool in the refrigerator for 25-30 minutes.
В глубокой мисочке смешайте белое сухое вино, соль и сухие травы, оливковое масло. Добавьте нарезанные вяленые помидоры. Всыпьте просеянную муку. Замесите тесто, заверните его в пакет и отправьте остывать в холодильник на 25-30 минут.
Roll out thin strips of dough about 8 cm long. Connect the ends of these sausages into a ring.
Раскатайте из теста нетолстые полоски длиной около 8 см. Концы этих колбасок соедините в колечко.
Fill a small saucepan with boiled water, add salt, and heat. Lay out 10 rings. When the ring floats to the surface, remove it with a spoon or slotted spoon. Place the rings on a paper towel and let dry.
Небольшую кастрюльку залейте кипяченой водой, посолите, разогрейте. Выкладывайте по 10 колечек. Когда колечко всплывет, достаньте ложкой или шумовкой. Выложите колечки на бумажное полотенце, дайте обсохнуть.
Place baking paper on a baking sheet. Preheat the oven to 180-190 ºС. Place the rings on the paper and place the baking sheet in the oven. Bake for 30-35 minutes until firm.
На противень постелите бумагу для выпекания. Разогрейте духовку до 180-190 ºС. Выложите на бумагу колечки, поместите противень в духовку. Запекайте 30-35 минут до твердости.
Serve tortellini hot as a separate dish or with baked meat. Add tomato or cream sauce.
Подавайте тортеллини горячими как самостоятельное блюдо, так и с запеченным мясом. Добавьте томатный или сливочный соус.