Check all required ingredients and work surface. Wash the vegetables and dry with a paper towel.
Проверьте все необходимые ингредиенты и рабочую поверхность. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем.
Place clean and dry jars and lids in a cold oven, turn on the oven to preheat to 120 ⁰C and turn it off after 13-15 minutes.
Чистые и сухие банки и крышки поместите в холодную духовку, включите духовку разогреваться до 120 ⁰С и выключите ее через 13–15 минут.
Trim off the edges of the cucumbers, then cut the cucumbers lengthwise into quarters.
У огурцов отрежьте края, затем разрежьте огурцы вдоль на четыре части.
Place cucumbers, sugar, salt, garlic, mustard and dill into a serving jar.
В порционную банку выложите огурцы, сахар, соль, чеснок, горчицу и укроп.
Prepare the marinade. Pour 500 ml of water and vinegar into the pan. Bring to a boil. Pour the hot marinade over the cucumbers. Let the cucumbers steep for 2-3 days in a cool, dark place. Bon appetit!
Приготовьте маринад. В кастрюлю влейте 500 мл воды и уксус. Доведите до кипения. Залейте горячим маринадом огурцы. Дайте огурцам настояться в течение 2-3 дней в прохладном темном месте. Приятного аппетита!
Serve pickled cucumbers with boiled potatoes or as an independent snack.
Подавайте маринованные огурчики к вареному картофелю или как самостоятельную закуску.