Wash the asparagus and onions. Remove hardened ends from asparagus and cut into pieces. Chop the onion. Grate the Parmesan cheese.
Вымойте спаржу и лук. У спаржи удалить затвердевшие концы, разрежьте ее. Лук измельчите. Натрите сыр пармезан на терке.
Heat a frying pan, add a little vegetable oil, fry the prepared asparagus and onions for 5 minutes.
Разогрейте сковороду, добавьте немного растительного масла, обжарьте подготовленные спаржу и лук в течение 5 минут.
Grind the roasted vegetables in a blender. In a separate bowl, mix them with ricotta, grated Parmesan, egg and breadcrumbs. Salt and pepper the filling and mix well.
В блендере измельчите поджаренные овощи. В отдельной тарелочке смешайте их с рикоттой, натертым пармезаном, яйцом и сухарями. Посолите, поперчите начинку и хорошо перемешайте.
Roll out the dough, lay out the filling into rings. Place eggs or just yolks into the wells of vegetables, cheeses, eggs and crackers. Cover everything with a second layer of dough, carefully pinch it around the filling. Cut out ravioli using a glass. Press the edges together again using a fork or your fingers along the edges.
Раскатайте тесто, выложите колечками начинку. В лунки из овощей, сыров, яиц и сухарей выложите яйца или только желтки. Накройте все вторым пластом теста, осторожно зажмите вокруг начинки. Вырежьте при помощи стакана равиоли. Соедините еще раз края вилкой или пальцами по краям.
Place the resulting ravioli on a baking sheet previously lined with baking paper, brush the top with egg, place in the oven and bake at 180ºC for 5-10 minutes.
Получившиеся равиоли выложите на противень, предварительно застеленный бумагой для выпечки, смажьте сверху яйцом, поставьте в духовку и запекайте при температуре 180ºС 5-10 минут.
You can boil the ravioli instead of baking it. You can serve tomato or cream sauce as a sauce.
Равиоли можете не запекать, а отварить. В качестве соуса можете подать томатный или сливочный.