Wash the spinach and parsley and chop finely. Grate Parmesan cheese on a fine grater.
Помойте шпинат и петрушку, нарежьте мелко. Сыр пармезан натрите на мелкой терке.
In a deep bowl, mix flour with 4 eggs, water and semolina. Add salt and mix everything. Knead the dough, wrap it in film, put it in the refrigerator for 20-30 minutes.
В глубокой мисочке смешайте муку с 4 яйцами, водой и манкой. Посолите, все перемешайте. Замесите тесто, оберните пленкой, уберите в холодильник для сцепки на 20-30 минут.
In a separate bowl, mix ricotta, herbs, and Parmesan. Salt and pepper. Mix the filling.
В отдельной тарелочке смешайте рикотту, зелень, пармезан. Посолите, поперчите. Замешайте начинку.
Roll out the dough into two very thin layers. Place the filling in circles on the first piece of dough and cover with 2 layers of dough on top. Pinch the filling and cut out the ravioli with a glass or pizza cutter. Use a fork or your fingers to secure around the edges.
Раскатайте тесто в два очень тонких пласта. На первый кусочек теста выложите начинку кружочками, сверху закройте 2 пластом теста. Зажмите у начинки, вырежьте равиоли стаканом или ножом для пиццы. Закрепите вилкой или пальцами по краям.
Beat 2 eggs into a separate container. Dip the ravioli into the egg, then into the breadcrumbs. Place in a frying pan heated with oil, fry on both sides for 4-6 minutes until golden brown.
В отдельную емкость вбейте 2 яйца. Окуните равиоли в яйцо, затем в панировочные сухари. Выложите на разогретую с маслом сковородку, жарьте с обеих сторон по 4-6 минут до золотистого цвета.
Serve the ravioli hot with tomato sauce.
Подавайте равиоли горячими, с томатным соусом.